Πως μπορώ να καταχωρήσω μια αγγελία εργασίας;

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία εργασίας πηγαίνετε στο μενού Για Εργοδότες και στη συνέχεια επιλέξτε Καταχώρηση Αγγελιών. Στη φόρμα υποβολής που θα εμφανιστεί, απλά εισάγετε το email σας  και συμπληρώστε τα υπόλοιπα πεδία. Μόλις ολοκληρώσετε πατήστε Προεπισκόπηση αγγελίας, για να δείτε πως θα φαίνεται η αγγελία σας και τέλος επιλέξτε Υποβολή αγγελίας για να τη δημοσιεύσετε. Ένας σύνδεσμος με μια διεύθυνση θα σας αποσταλεί στο email που δηλώσατε για να ορίσετε το συνθηματικό σας. Ο λογαριασμός σας δημιουργείται αυτόματα. Αν έχετε ήδη λογαριασμό πηγαίνετε πρώτα Σύνδεση.

Πόσο κοστίζει η καταχώρηση μιας αγγελίας εργασίας;

Δεν κοστίζει τίποτα. Το jobseeker προσφέρει δωρεάν αγγελίες εργασίας.

Πόσο χρόνο έχει διάρκεια κάθε αγγελία εργασίας;

Η κάθε αγγελία εργασίας έχει πλέον διάρκεια 60 ημερών. Στη συνέχεια διαγράφεται από το σύστημα.

Πόσες αγγελίες εργασίας μπορώ να καταχωρήσω;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες εργασίας επιθυμείτε, με την προϋπόθεση, να μην αναφέρονται στην ίδια ακριβώς θέση εργασίας.

Μπορώ να αλλάξω ή να διαγράψω μια αγγελία εργασίας που έχω καταχωρήσει;

Ναι. Κάθε αγγελία εργασίας που δημοσιεύετε μπορείτε να την αλλάξετε, να τη διαγράψετε, ή να δηλώσετε ότι καλύφθηκε. Αφού Συνδεθείτε, πηγαίνετε στη συνέχεια στο μενού Για Εργοδότες και στη συνέχεια επιλέξτε Διαχείριση Αγγελιών . Στο πίνακα διαχείρισης που θα εμφανιστεί θα βρείτε τις αντίστοιχες επιλογές Επεξεργασία, Καλύφθηκε και Διαγραφή.

Γιατί η αγγελία εργασίας που έχω καταχωρήσει δεν εμφανίζεται αμέσως;

Κάθε αγγελία που δημοσιεύεται είναι πλέον υπό έγκριση. Εξετάζεται και εφόσον συμφωνεί με τους όρους χρήσης στη συνέχεια εμφανίζεται δημόσια.

Πως μπορώ να υποβάλω το βιογραφικό μου;

Για να  καταχωρήσετε το βιογραφικό σας πηγαίνετε στο μενού Για Υποψήφιους και στη συνέχεια επιλέξτε Υποβολή Βιογραφικών. Στη φόρμα υποβολής που θα εμφανιστεί, απλά εισάγετε το email σας  και συμπληρώστε τα υπόλοιπα πεδία. Μόλις ολοκληρώσετε πατήστε Προεπισκόπηση βιογραφικού, για να δείτε πως θα φαίνεται το βιογραφικό σας και τέλος επιλέξτε Υποβολή βιογραφικού για να το καταχωρήσετε. Ένα συνθηματικό θα σας αποσταλεί στο email που δηλώσατε και θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας αυτόματα.  Αν έχετε ήδη λογαριασμό πηγαίνετε πρώτα Σύνδεση.

Μπορώ να αλλάξω ή να διαγράψω ένα βιογραφικό που έχω υποβάλει;

Ναι μπορείτε. Κάθε βιογραφικό που υποβάλετε μπορείτε να το αλλάξετε ή να το διαγράψετε. Αφού συνδεθείτε, πηγαίνετε στο μενού Για Υποψήφιους και στη συνέχεια επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση Βιογραφικών . Στο πίνακα διαχείρισης που θα εμφανιστεί θα βρείτε τις αντίστοιχες επιλογές Επεξεργασία και Διαγραφή.

Ενδιαφέρομαι για μια αγγελία. Μπορώ να υποβάλω το βιογραφικό μου και να το στείλω κατευθείαν στον εργοδότη;

Ναι μπορείτε. Εφόσον έχετε καταχωρήσει το βιογραφικό σας και είστε συνδεδεμένοι, πηγαίνετε στην αγγελία εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε στο τέλος την επιλογή Υποβάλετε αίτηση. Στη φόρμα διαλόγου που θα εμφανιστεί, απλά γράψτε ένα σύντομο μήνυμα και διαλέξτε ένα από τα online βιογραφικά που έχετε καταχωρήσει. Τέλος κάντε κλικ στη επιλογή Αποστολή αίτησης. Αυτόματα θα αποσταλεί μαζί με την αίτηση και το online βιογραφικό σας στο email του εργοδότη. Αν δεν έχετε καταχωρήσει κάποιο βιογραφικό, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή βιογραφικού και αίτηση που θα εμφανιστεί, για να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας και να το στείλετε με την αίτηση σας για τη συγκεκριμένη αγγελία στο email του εργοδότη.

Τι είναι οι δεξιότητες και πως πρέπει να τις καταχωρήσω;

Οι δεξιότητες στο βιογραφικό σας περιλαμβάνουν τις ικανότητες που έχετε αποκτήσει και που σχετίζονται με τις θέσεις εργασίας στις οποίες υποβάλετε αίτηση. Συμπεριλάβετε δεξιότητες στο βιογραφικό σας που είναι συναφείς με τον τομέα θέσης / καριέρα που σας ενδιαφέρει π.χ, τεχνικές δεξιότητες, δεξιότητες οδήγησης, δεξιότητες υπολογιστών, δεξιότητες λογισμικού, γλωσσικές δεξιότητες. Συνήθως είναι μια-δύο λέξεις και τις καταχωρείτε τη κάθε μια ξεχωριστά με κόμμα.

Θέλω να προσθέσω ένα λογότυπο. Τι τύπος και πόσο πρέπει να είναι το μέγεθός του;

Το λογότυπο που θέλετε να ανεβάσετε πρέπει να έχει κατάληξη .jpg, .png. Στο site εμφανίζεται πάντα σε σταθερή μορφή 120 x 120 pixels, οπότε είναι προτιμότερο να είναι όσο πιο κοντά σε αυτό το μέγεθος για να εμφανίζεται σωστότερα.

Ξέχασα το συνθηματικό μου.

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά πληκτρολογήστε το email σας ή το όνομα χρήστη που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες για να παραλάβετε ένα καινούργιο.